Engineering

Klaar voor jouw nieuwe uitdagende engineeringsopdracht? 

Heb jij binnenkort weer ruimte in je agenda? Of kun je voor een fantastische kans best wel wat schuiven in je planning? Laat ons weten wanneer je beschikbaar bent. 

Schrijf je in bij Mekano

Maak je klaar voor je volgende opdracht 

Om contact met je te kunnen zoeken hebben we natuurlijk enkele gegevens nodig. Zodra je op ‘VERSTUUR’ klikt, komen deze gegevens binnen bij onze recruiter. Hij zal binnen een werkdag contact met je opnemen om samen de vervolgstappen te bespreken. 

iStock-1303900276

Goede ervaring.. prima persoonlijk contact, ruim aanbod in diverse klussen, duidelijke opdrachten. Oa de uit te voeren werkzaamheden. Goed uurtarief en altijd op tijd de betalingen binnen op de afgesproken termijn.

Paul

Tilburg

Mekano heeft heel vaak werk voor de zzp, voor mij is er altijd wel een mooie klus beschikbaar. Heb nu een paar jaar af en aan werk via mekano en beschouw Mekano als een betrouwbare klant. Ben altijd benieuwd als Mekano belt welke klus ze deze keer voor mij hebben.

Hendrik

Schaijk

Mijn ervaring is dat Mekano alles in het werk stelt om de zzp'er maar ook de opdrachtgever op alle manieren een mooie en goede betrouwbare werksituatie te creëren. En ik heb ook als werkgever altijd een top ervaring gehad met Mekano en nu als zzp'er is deze ook weer top.

Menno

Barendrecht

Vanaf het eerste contact liep het direct goed. Afspraken werden duidelijk gemaakt en Mekano is open en helder in wat ze doen en wat ze verwachten. Mekano helpt e met alles en ook administratief is het heel goed geregeld ze nemen veel werk oor je uit handen.

Willem Schilperoort

Noordwelle

  TOUCH
  PAUL HUNITETU Recruiter
  PAUL HUNITETU Recruiter

  JOUW PROCEDURE

  1. Je schrijft je in Leuk dat je met Mekano wil ondernemen. Welkom!
  2. Ons 1e 'live' contactmoment

  Na inschrijving belt onze recruiter Paul Hunitetu je binnen 1 werkdag voor een telefonische intake. Denken we allebei na dit gesprek dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, dan plant Paul vervolgens een afspraak in met onze Technisch Consultant in jouw regio.

  3. Een afspraak in het ‘echt’

  De Technisch Consultant in jouw regio neemt vervolgens de tijd om meer te horen over je werkervaring, je expertise en - minstens zo belangrijk - om te ontdekken wat jouw ultieme technische opdracht is. Dit vormt het vertrekpunt van een mooie samenwerking.