Skip to content

Industrial zzp'er

Tijd voor een nieuwe uitdagende opdracht

Als zzp'er op zoek naar uitdagende opdrachten in de techniek bij grote bedrijven? Met Mekano kun je aan de slag. Schrijf je nu in en word met jouw kennis & ervaring gekoppeld aan de juiste opdrachtgever. 

Behoefte aan een nieuwe opdracht?

De eerstvolgende opdracht
geven we graag aan jou

Zit ondernemen in je bloed? Maak dan gebruik van een groot netwerk aan (internationale) opdrachtgevers voor het vinden van opdrachten in de techniek. We bemiddelen op basis van kwaliteit, zonder targets die uitgaan van kwantiteit. Met andere woorden: Wij gaan voor de perfecte match!

TOUCH
mekano-trophy-red JIJ BLIJFT BAAS!
JIJ BLIJFT BAAS! In overleg met jou stellen we je voor aan onze opdrachtgevers als ‘best match’.  Als ZZP'er bij Mekano beschik je nog steeds over de vrijheid die je gewend bent. 
TOUCH
mekano-slotje-red IN GOEDE HANDEN
IN GOEDE HANDEN

Wanneer je jezelf inschrijft bij ons, is je cv in veilige handen. We introduceren je niet bij opdrachtgevers zonder je toestemming te hebben.

TOUCH
mekano-kalender-red 30 DAGEN BETALINGSTERMIJN
30 DAGEN BETALINGSTERMIJN

Als je pas laat betaald krijgt, kan dat heel vervelend zijn. Daarom betalen wij altijd binnen 30 dagen na het – digitaal - indienen van je gewerkte uren.

Schrijf je in bij Mekano

En bereid je voor op je eerste uitdaging

Om contact met je te kunnen zoeken hebben we natuurlijk enkele gegevens nodig. Zodra je op ‘VERSTUUR’ klikt, komen deze gegevens binnen bij onze recruiter. Hij zal binnen een werkdag contact met je opnemen om samen de vervolgstappen te bespreken. 

iStock-469496566 (3)

Goede ervaring.. prima persoonlijk contact, ruim aanbod in diverse klussen, duidelijke opdrachten. Oa de uit te voeren werkzaamheden. Goed uurtarief en altijd op tijd de betalingen binnen op de afgesproken termijn.

Paul

Tilburg

Mekano heeft heel vaak werk voor de zzp, voor mij is er altijd wel een mooie klus beschikbaar. Heb nu een paar jaar af en aan werk via Mekano en beschouw Mekano als een betrouwbare klant. Ben altijd benieuwd als Mekano belt welke klus ze deze keer voor mij hebben.

Hendrik

Schaijk

Mijn ervaring is dat Mekano alles in het werk stelt om de zzp'er maar ook de opdrachtgever op alle manieren een mooie en goede betrouwbare werksituatie te creëren. En ik heb ook als werkgever altijd een top ervaring gehad met Mekano en nu als zzp'er is deze ook weer top.

Menno

Barendrecht

Vanaf het eerste contact liep het direct goed. Afspraken werden duidelijk gemaakt en Mekano is open en helder in wat ze doen en wat ze verwachten. Mekano helpt e met alles en ook administratief is het heel goed geregeld ze nemen veel werk voor je uit handen.

Willem Schilperoort

Noordwelle

Mekano heeft veel oplossing en toepassing. Ze helpen je bij het ondernemen. Ze zijn ook transparant wat zaken makkelijk maakt en versnelt.

Kevin

Oost-Souburg

Je voelt je echt zelfstandig bij Mekano. Duidelijke communicatie, soepel in de omgang, Stipt. gewoon goed bedrijf. Ook al sta ik nu even op de rand een klus elders dan bij Mekano.

Mark

Nederweert

Opdrachten zijn goed. Betaling is op tijd. Contacten met Mekano zijn prima tot uitstekend.

Hans

Goirle

Altijd een fijne samenwerking met Mekano.

Ron

Castricum

Langdurig project, geld op tijd, indien probleem - snel opgelost

Lukas

Schiedam

Als er iets is of ik heb een vraag, altijd netjes en goed geholpen. Ook de controle is goed op foutjes in de facturen of zoiets dergelijks.

Wilbert

Venhorst

  crane-icon
  1411 Opdrachtgevers
  drill-icon
  3406 Werkzame zzp'ers
  direction-post-icon
  16680 Opdrachten

  Sluit je aan bij de grootste zzp bemiddelaar van Nederland