Opdrachtgever

Mekano is dé partner voor het optimaliseren van jouw projecten

Bel met Mekano en blijf flexibel door de inzet van ambitieuze ZZP'ers. Geef ons door welke ondersteuning je nodig hebt en je krijgt de perfecte kandidaat gepresenteerd. Daarmee ontzorgen we jou en kun je eindelijk starten met dat project wat al langer op je verlanglijstje staat. Het is tijd om te accelereren! 
mekano_downloads-header

Op zoek naar een zzp'er?

Wij helpen je verder

Zijn er tijdelijke opdrachten met een kop en een staart binnen jouw organisatie waar je eigenlijk een technisch specialist voor nodig hebt? En wil je flexibel zijn in het op- en afschalen van extra mankracht? Met de inzet van deskundige technische ZZP'ers krijg jij die specifieke kennis in huis, wanneer jij het nodig hebt.

Werken met Mekano

Ontdek als opdrachtgever

de voordelen van Mekano

Bel met Mekano en blijf flexibel door de inzet van ambitieuze zzp'ers. Geef ons door welke ondersteuning je nodig hebt en je krijgt de perfecte kandidaat gepresenteerd. Daarmee ontzorgen we jou en kun je eindelijk starten met dat project wat al langer op je verlanglijstje staat. Het is tijd om te accelereren! 
TOUCH
Union (2) PLANNINGSPROBLEMATIEK
PLANNINGSPROBLEMATIEK Mekano heeft een database met meer dan 4.000 technische zzp'ers in allerlei disciplines. We kennen ze én weten wanneer ze beschikbaar zijn.
TOUCH
hangslot_industrial ADMINISTRATIEVE VEREENVOUDIGING
ADMINISTRATIEVE VEREENVOUDIGING Mekano verzorgt de complete inhuur, indien gewenst met elke opdracht en ingezette zzp’er inzichtelijk op factuur.
TOUCH
Union (1) HET BELANG VAN COMPLIANCE
HET BELANG VAN COMPLIANCE Mekano volgt de wetgeving op de voet, screent elke opdracht en richt deze in volgens door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten.

Wil jij ook toegang tot een netwerk van 4.000 technische zzp'ers? Neem dan contact op met Mekano!

BEL ONS: 08805983300
STUUR EEN E-MAIL

Nieuwsgierig?

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Als ik aan Mekano denk, denk ik aan de volgende woorden:
Meedenkend
Flexibel
Snel handelen

Lan Handling Technologies

Wij zijn zeer tevreden, momenteel 2 lijnmonteurs via Mekano die in ons 5 shift systeem meedraaien. Technisch zeer sterke monteurs met een goede instelling en communicatie.

Wat me bevalt is dat Mekano geen enkele claim op hen legt en daar zeer transparant over is naar beide partijen.

Met Mekano weten we bovendien dat alles wettelijk goed geregeld is voor zowel ons bedrijf als de monteurs (ZZPers) zelf.

AB InBev

Mekano is voor ons de juiste partner, ze zijn in staat om bij de vaak erg wisselende vraagstukken de juiste mensen te leveren.

Zowel voor grote productiestop ’s als in support van onze eigen storingsdiensten.

Tarkett

Mekano levert kwaliteit en flexibiliteit voor onze organisatie en verdient daarvoor een dikke 9!

Bosch

Mijn ervaring met Mekano is dat ze altijd snel reageren op de vragen die ik heb, waardoor ik snel kan schakelen bij veranderende omstandigheden.

Kunststofsorteerinstallatie Rotterdam

Mekano levert naar tevredenheid een vaste pool van flexibele en ervaren monteurs aan The Kraft Heinz Company in Utrecht. In deze tijd van schaarste op de arbeidsmarkt is Mekano wel instaat om kwalitatief goed personeel aan te bieden en ons te ondersteunen met de onderhoudsactiviteiten.

The Kraft Heinz Company

  Social

  Vacatures, nieuwtjes, bedankjes, ons dna en nog veel
  meer is te vinden op onze social kanalen

  Vector (3)
  381 Opdrachtgevers
  Vector (4)
  3245 Werkzame zzp'ers
  Union (7)
  15293 Opdrachten