Opdrachten

ZZP'ERS HEBBEN ZO HUN EIGEN TECHNIEK

Ondernemende engineers kunnen bij Mekano Engineering rekenen op uitdagende opdrachten.

Vind jouw volgende uitdaging

Klaar voor een volgend project?

Vind jouw volgende opdracht bij Mekano. Wij matchen technische zelfstandige engineers met mooie opdrachtgevers die staan te springen om talenten zoals jij. Ontdek of er een uitdagend project voor jou bij zit. Reageer direct op een van onze openstaande opdrachten of schrijf je vrijblijvend in bij Mekano. 

crane-icon
1411 Opdrachtgevers
drill-icon
3406 Werkzame zzp'ers
direction-post-icon
16680 Opdrachten

Goede ervaring.. prima persoonlijk contact, ruim aanbod in diverse klussen, duidelijke opdrachten. Oa de uit te voeren werkzaamheden. Goed uurtarief en altijd op tijd de betalingen binnen op de afgesproken termijn.

Paul

Tilburg

Mekano heeft heel vaak werk voor de zzp, voor mij is er altijd wel een mooie klus beschikbaar. Heb nu een paar jaar af en aan werk via mekano en beschouw Mekano als een betrouwbare klant. Ben altijd benieuwd als Mekano belt welke klus ze deze keer voor mij hebben.

Hendrik

Schaijk

Mijn ervaring is dat Mekano alles in het werk stelt om de zzp'er maar ook de opdrachtgever op alle manieren een mooie en goede betrouwbare werksituatie te creëren. En ik heb ook als werkgever altijd een top ervaring gehad met Mekano en nu als zzp'er is deze ook weer top.

Menno

Barendrecht

Vanaf het eerste contact liep het direct goed. Afspraken werden duidelijk gemaakt en Mekano is open en helder in wat ze doen en wat ze verwachten. Mekano helpt e met alles en ook administratief is het heel goed geregeld ze nemen veel werk oor je uit handen.

Willem Schilperoort

Noordwelle