Opdrachten

HET VERSCHIL TUSSEN EEN BAAN EN DINGEN IN GOEDE BANEN LEIDEN

Mekano Industrial helpt kleine zelfstandigen bij grote industriële bedrijven binnen te komen.

Ga snel aan de slag

Met Mekano haal je mooie opdrachten binnen

Er staan mooie technische opdrachten voor je klaar. Je moet ze alleen nog ontdekken. Bekijk alle opdrachten en laat ons weten waar jij morgen aan de slag wil. Mekano brengt je vervolgens met jouw droomopdrachtgever samen. Reageer direct op een van onze openstaande opdrachten of schrijf je vrijblijvend in bij Mekano. 

crane-icon
1411 Opdrachtgevers
drill-icon
3406 Werkzame zzp'ers
direction-post-icon
16680 Opdrachten

Goede ervaring.. prima persoonlijk contact, ruim aanbod in diverse klussen, duidelijke opdrachten. Oa de uit te voeren werkzaamheden. Goed uurtarief en altijd op tijd de betalingen binnen op de afgesproken termijn.

Paul

Tilburg

Mekano heeft heel vaak werk voor de zzp, voor mij is er altijd wel een mooie klus beschikbaar. Heb nu een paar jaar af en aan werk via mekano en beschouw Mekano als een betrouwbare klant. Ben altijd benieuwd als Mekano belt welke klus ze deze keer voor mij hebben.

Hendrik

Schaijk

Mijn ervaring is dat Mekano alles in het werk stelt om de zzp'er maar ook de opdrachtgever op alle manieren een mooie en goede betrouwbare werksituatie te creëren. En ik heb ook als werkgever altijd een top ervaring gehad met Mekano en nu als zzp'er is deze ook weer top.

Menno

Barendrecht

Vanaf het eerste contact liep het direct goed. Afspraken werden duidelijk gemaakt en Mekano is open en helder in wat ze doen en wat ze verwachten. Mekano helpt e met alles en ook administratief is het heel goed geregeld ze nemen veel werk oor je uit handen.

Willem Schilperoort

Noordwelle