Engineering zzp'er

DE MOOISTE OPDRACHTEN MET MEKANO. WIJ LEREN JOU GRAAG KENNEN EN WILLEN HOREN WAAR JOUW AMBITIES LIGGEN.

Jouw volgende uitdagende engineeringsopdracht? Wij hebben 'm bij Mekano. Met Mekano kun je aan de slag voor grote (inter)nationale opdrachtgevers. 

Waar wil je binnenkort aan de slag?

We geven de eerstvolgende opdracht 
graag aan jou!

We zoeken diverse soorten engineers zoals: project engineers, field engineers, maintenance engineers en werkvoorbereiders. Via Mekano kun je rekenen op uitdagende opdrachten in de industrie. De opdrachten vragen om vakkennis en een technische denkwijze. Wanneer start jij?

TOUCH
beker Jij blijft Baas!
Jij blijft Baas! In overleg met jou stellen we je voor aan onze opdrachtgevers als ‘best match’. Als ZZP'er bij Mekano beschik je nog steeds over de vrijheid die je gewend bent. 
TOUCH
hangslot In goede handen
In goede handen Wanneer je jezelf inschrijft bij ons, is je cv in veilige handen. We introduceren je niet bij opdrachtgevers zonder je toestemming te hebben.
TOUCH
agenda 30 dagen betalingstermijn
30 dagen betalingstermijn Als je pas laat betaald krijgt, kan dat heel vervelend zijn. Daarom betalen wij altijd binnen 30 dagen na het – digitaal - indienen van je gewerkte uren.

Goede ervaring.. prima persoonlijk contact, ruim aanbod in diverse klussen, duidelijke opdrachten. Oa de uit te voeren werkzaamheden. Goed uurtarief en altijd op tijd de betalingen binnen op de afgesproken termijn.

Paul

Tilburg

Mekano heeft heel vaak werk voor de zzp, voor mij is er altijd wel een mooie klus beschikbaar. Heb nu een paar jaar af en aan werk via mekano en beschouw Mekano als een betrouwbare klant. Ben altijd benieuwd als Mekano belt welke klus ze deze keer voor mij hebben.

Hendrik

Schaijk

Mijn ervaring is dat Mekano alles in het werk stelt om de zzp'er maar ook de opdrachtgever op alle manieren een mooie en goede betrouwbare werksituatie te creëren. En ik heb ook als werkgever altijd een top ervaring gehad met Mekano en nu als zzp'er is deze ook weer top.

Menno

Barendrecht

Vanaf het eerste contact liep het direct goed. Afspraken werden duidelijk gemaakt en Mekano is open en helder in wat ze doen en wat ze verwachten. Mekano helpt e met alles en ook administratief is het heel goed geregeld ze nemen veel werk oor je uit handen.

Willem Schilperoort

Noordwelle

  Vector
  381 Opdrachtgevers
  Vector (1)
  3245 Werkzame zzp'ers
  Union
  15293 Opdrachten

  Heb jij binnenkort weer ruimte in de agenda? Waar wacht je nog op?

  INSCHRIJVEN