Industrial zzp'er

TIJD VOOR EEN NIEUWE UITDAGENDE OPDRACHT!

Op zoek naar uitdagende opdrachten bij grote bedrijven? Met Mekano kun je aan de slag. Schrijf je nu in en word met jouw kennis & ervaring gekoppeld aan de juiste opdrachtgever. 

Behoefte aan een nieuwe opdracht?

De eerstvolgende opdracht
geven we graag aan jou

Zit ondernemen in je bloed? Maak dan gebruik van een groot netwerk aan (internationale) opdrachtgevers. We bemiddelen op basis van kwaliteit, zonder targets die uitgaan van kwantiteit. Met andere woorden: Wij gaan voor de perfecte match!

TOUCH
Union (6) Jij blijft Baas!
Jij blijft Baas! In overleg met jou stellen we je voor aan onze opdrachtgevers als ‘best match’. Als ZZP'er bij Mekano beschik je nog steeds over de vrijheid die je gewend bent. 
TOUCH
Union (1) In goede handen
In goede handen Wanneer je jezelf inschrijft bij ons, is je cv in veilige handen. We introduceren je niet bij opdrachtgevers zonder je toestemming te hebben.
TOUCH
Union (2) 30 dagen betalingstermijn
30 dagen betalingstermijn

Als je pas laat betaald krijgt, kan dat heel vervelend zijn. Daarom betalen wij altijd binnen 30 dagen na het – digitaal - indienen van je gewerkte uren.

Goede ervaring.. prima persoonlijk contact, ruim aanbod in diverse klussen, duidelijke opdrachten. Oa de uit te voeren werkzaamheden. Goed uurtarief en altijd op tijd de betalingen binnen op de afgesproken termijn.

Paul

Tilburg

Mekano heeft heel vaak werk voor de zzp, voor mij is er altijd wel een mooie klus beschikbaar. Heb nu een paar jaar af en aan werk via mekano en beschouw Mekano als een betrouwbare klant. Ben altijd benieuwd als Mekano belt welke klus ze deze keer voor mij hebben.

Hendrik

Schaijk

Mijn ervaring is dat Mekano alles in het werk stelt om de zzp'er maar ook de opdrachtgever op alle manieren een mooie en goede betrouwbare werksituatie te creëren. En ik heb ook als werkgever altijd een top ervaring gehad met Mekano en nu als zzp'er is deze ook weer top.

Menno

Barendrecht

Vanaf het eerste contact liep het direct goed. Afspraken werden duidelijk gemaakt en Mekano is open en helder in wat ze doen en wat ze verwachten. Mekano helpt e met alles en ook administratief is het heel goed geregeld ze nemen veel werk oor je uit handen.

Willem Schilperoort

Noordwelle

  Vector (3)
  381 Opdrachtgevers
  Vector (4)
  3245 Werkzame zzp'ers
  Union (7)
  15293 Opdrachten

  Sluit je aan bij de grootste zzp bemiddelaar van Nederland

  INSCHRIJVEN